Despre noi

Play Video
Aromă, culoare, formă, dar mai ales gust. Este exact ce m-a atras și mă atrage, încă, în bucătărie și chiar… în cofetărie. Povestea începe în urmă cu mulți, mulți ani, când, plină de emoție, încercăm să satisfac gusturile alor mei cu fel și fel de idei scrise, dar și nescrise. Am început cu biscuiți, checuri, negrese și multe prăjituri cu crema. Am continuat cu brioșe, cheesecakes și am ajuns la torturi fine și speciale. Iar imaginația… nu se oprește nici acum. Nu de putine ori, aud ca prajiturile mele au acel “gust al copilariei” care te face sa visezi.
tort-mozaic-cu-fistic-dana-lupeasca.jpg
Dana Lupeasca
E drept, muncesc mult pentru a ajunge la gustul “perfect”, dar satisfactia e pe masura. Nu degeaba se spune ca in dragoste e ca in bucatarie: daca e facuta in graba, e facuta prost. Va astept, dragii mei, sa gustam impreuna emotiile unei zi de nastere, unei casatorii sau ale unui alt eveniment, sa zburam impreuna spre gustul copilariei si sa fim fericiti! Pentru ca- nu-i asa?!- dulciurile ne consoleaza, ne dau bucurie si fericire.

Experiența noastră

Cu ce ne ocupăm?

Torturi de nuntă
Cupcakes
Candy Bar
Macarons
Patiserie

Testimoniale

Ce părere au clienții despre noi?

5/5
Ador gustul prăjiturilor tale, iar tortul pentru ziua mea a fost mai mult decât magnific. Într-adevăr e ceva aparte și special ❤️🤗 Îți mulțumesc!
Alexandra naomi lambeanu
5/5
Cu Doamna Dana am colaborat pt nunta noastra.Nu pot sa gasesc nici macar un singur defect sau nemultumire, la tot ceea ce a facut.Atat gustul cat si aspectul au fost la superlativ.Invitatii au fost super multumiti ❤.Recomandam din tot sufletul
tabita negru
5/5
Prajiturele deliciooooase, cu un gust fin si natural. 💛 Pe noi ne-au cucerit. Recomand!
Bianca Daniela Ion