Servicii

Play Video

Candy Bar

Acest trend, de putin timp cunoscut, a luat amploare, crescand proportional in fiecare an. In acest moment, il putem considera parte semnificativa a unui eveniment, un “must have” al pasionatilor de arta

Torturi de nuntă

Fiecare tort este unic in felul sau. Astfel, pentru a intregi visul sufletelor ce se unesc, cunoasterea personalitatii si intelegerea dorintelor acestora reprezinta punctul de pornire al indeplinirii misiunii noastre.

Torturi pentru copii

Un alt eveniment important ce poate fi finisat cu ajutorul nostru. Promitem sa creăm amintiri minunate, care sa impregneze un gust dulce de neuitat!

Torturi personalizate

Calitatile pe care ne bazam sunt creativitatea si adaptabilitatea. Impletindu-le, reusim sa realizam lucruri aproape inimaginabile, gratie increderii acordate de catre clientii nostri.

Cake my day

Cu ce te putem ajuta?

Ține cont că înainte de a te decide asupra dulciurilor pe care le doresti, sa ai in vedere numarul de persoane care se vor infrupta din acestea, dar si data, locatia si ora evenimentului. Cu scopul de a armoniza aceasta experienta, contacteaza-ne cu minimum 7 zile inainte de data evenimentului.
Pentru a ne imprieteni, obisnuim sa stabilim o intalnire, deoarece ne place sa personalizam torturile in adevaratul sens al cuvantului.
Pentru a economisi timp si griji, oferim transport in siguranta catre destinatia stabilita.

Hai să colaborăm pentru următorul tău eveniment!