Termeni și condiții

SC KIN-G BY DANA LUPEASCA SRL inregistrata cu nr. J35/1575/2019 CUI 40868105, comercializează produse destinate consumului, fără restricții, sub formă proaspătă. Produsele sunt fabricate într-un sistem de siguranță a alimentului, iar la cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate. SC KIN-G BY DANA LUPEASCA SRL, nu iși asumă răspunderea de a garanta că produsele noastre nu conțin deloc alergeni. În laboratorul nostru se folosesc ingrediente cu potențial alergen: lapte și preparate din lapte, oua, fructe cu coajă lemnoasa, faina de grâu (gluten), semințe de susan. În cazul în care ne solicitați produse fară unul sau mai multe din aceste ingrediente vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a limita riscul contaminării, dar este responsabilitatea dvs. să ne anunțați dacă suferiți de alergii. Produsele noastre nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele cu diabet zaharat, decât în cazul în care se comandă produse special destinate persoanelor cu această afecțiune. Nu se recomandă consumul de produse care conțin cafea sau coloranți de către copii întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.

Toate produsele SC KIN-G BY DANA LUPEASCA SRL sunt lucrate manual, iar din acest motiv se vor regăsi variații de textură și culoare în produsul pe care îl veți achiziționa. Toate imaginile din pliantele de prezentare, de pe site-ul nostru www.danalupeasca.rosau pagina de Facebook sunt sugestii de prezentare, având un caracter pur informativ. Nu garantăm în nici un fel că putem reproduce identic un model, fie de pe site-ul nostru, fie din imaginile prezentate de client, din alte medii. Comenzile se preiau on-line, doar prin intermediul rețelelor de socializare (https://www.facebook.com/kingbydanalupeasca), telefonic sau fizic, la cofetărie. Termenul minim de preluare a comenzilor pentru torturile simple, nepersonalizate, este de 48 ore, iar pentru torturile personalizate cu pastă de zahăr sau alte decorațiuni, este de 4 zile,  în limita disponibilității. Pentru torturile de nuntă sau botez comenzile se transmit cu cel puţin 3 săptămâni înainte. În momentul atingerii capacităţii maxime de producţie a laboratorului nostru, preluarea comenzilor va înceta. 

În cazul solicitării modificării orei/datei sau anulării unei comenzi, clientul se obligă să anunţe acest lucru telefonic. Solicitările de modificare a comenzii se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 72 ore înainte de data eliberării comenzii. Excepţie fac torturile de nuntă sau de botez, pentru care solicitările de modificare se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 4 zile înainte. Avansul este o sumă de bani achitată cu titlu de garanție. După semnarea contractului și achitarea sumei de avans, în cazul în care, din diferite motive  doriți să renunțați la colaborarea cu SC KIN-G BY DANA LUPEASCA SRL, suma nu se returnează. Vă oferim posibilitatea de a achiziționa produse  în cuantumul sumei cu titlu de avans.

Pentru comenzile preluate la  unul din sediile SC KIN-G BY DANA LUPEASCA SRL clientul este obligat să verifice corectitudinea datelor înscrise în bonul de comandă și să-l semneze. Eventualele completări se vor face pe loc, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare. Comenzile se vor preda clienților la data și ora stabilite pe bonul de comandă. Luând în considerare caracterul perisabil al produselor comercializate, SC KIN-G BY DANA LUPEASCA SRL nu va lua în considerare eventualele reclamații privind calitatea produselor, la un termen ce depășește 24 ore de la preluarea lor și doar dacă se face dovada bonului de casă.  După livrarea/predarea comenzilor pentru orice produse, SC KIN-G BY DANA LUPEASCA SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru nici un fel de alterare/deteriorare/modificare adusă de către terți produselor sau în cazul în care produsele dispar din locația în care au fost predate. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru produsele de candybar rămase pe vasele de prezentare împrumutate, la momentul recuperării vaselor. Astfel de produse vor fi tratate ca resturi menajere și aruncate corespunzator. Garantăm parametrii de calitate pe perioada de valabilitate a produselor, strict în cazul respectarii condițiilor de depozitare și transport specifice. Conditii de transport: în recipiente destinate produselor alimentare, în vehicule curate, aerisite, în absența produselor toxice și cu miros pătrunzător, în condiții de temperatură controlată. Condiții de desfacere și păstrare: în frigidere curate, la temperatură de +4..+8 grade Celsius, valabilitate 72 ore de la data livrării.

Pentru figurinele 3D, realizate manual, se percepe o taxă de manoperă/ bucată, separat față de prețul tortului/kg. Acest cost variază în funcție de dificultatea și complexitatea figurinelor solicitate. Figurinele din pastă de zahăr pot conţine accesorii și ornamente alimentare necomestibile. Pentru torturile personalizate în forme 3D (mașini, cifre, animale etc.) pretul/ kg va fi mai mare decât al unui tort în formă clasică. Cantitatea finală a produsului comandat poate varia cu +/- 25 %, depinzând de sortimentul ales și tipul decorului solicitat. 

În limita disponibilității asigurăm livrarea gratuită pentru comenzile cu o valoare egală sau mai mare de 250 lei, pe raza orașului Timișoara. Pentru distanțe mai mari sau comenzi sub această valoare, putem asigura livrarea produselor contracost, la solicitarea clientului.

În cazul excepțional în care, din eroare umană, o comandă nu a fost înregistrată și prelucrată, SC KIN-G BY DANA LUPEASCA SRL, va prelucra de îndată acea comandă și o va livra către client în cel mai scurt timp posibil sau dacă timpul nu permite va propune produse înlocuitoare. Costul livrarii va fi suportat de SC KIN-G BY DANA LUPEASCA SRL, dar nu și contravaloarea produselor livrate. Se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi, a oricărui conflict apărut între client și SC KIN-G BY DANA LUPEASCA SRL. În conformitate cu prevederile din Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date vă informăm că la preluarea comenzilor vom solicita următoarele informaţii: numele, adresa de livrare și numărul de telefon pe care le vom folosi pentru a lua legătura cu dvs. doar în ceea ce privește comanda depusa și în nici un caz nu le folosim la o data ulterioară sau în alt scop și nu le stocăm.